StarLife webáruház, RAKTÁRRÓL gyors, online termék rendelésTestápolásHajápolásKozmetikai termékekSzájápolásTáplálék-kiegészítőTermékkatalógus
OrGano Gold - Black Coffee - fekete kávéOrGano Gold - Gourmet Cafe Mocha - desszert kávéOrGano Gold - Gourmet Cafe Supreme - a férfias kávé ginzeng tartalommalOrGano Gold - Gourmet Hot Chocolate - forró csokiOrGano Gold - Gourmet Latte - tejeskávéOrGano Gold - Organic Green Tea - zöld teaOrGano Gold csatlakozásOrGano Gold termékek rendelése
A Neways rövid történeteGolden Gate CapitalHogyan működik? (Neways marketing terv)Neways: további információkNeways 4 pillérEgészséges otthonEgészséges környezetEgészséges lelkiismeretEgészséges pénzügyek
HírekNeways hírekCikkek, leírásokVeszélyes alkotóelemek - hírekVideók, hanganyagokKönyvajánlóTAOA Titok - The SecretTudásbázisHírlevélEnglish content - Angol tartalom
EnergiaitalVitaminok, ásványi anyagok – Táplálék kiegészítőkTermékcsaládok - Károsanyagmentes termékekBiztonságos összetevők listája :: Termékcsalád: Fitt & Vital - Sporolóknak :: Termékcsalád: Súlykontroll - Testsúly csökkenés, fogyás :: Termékcsalád: Alakformálás - Karcsú test, feszes bőr :: Termékcsalád: Bőrápolás - Tisztítás, regenerálás, hidratálás :: Termékcsalád: Testápolás - Tisztálkodó szerek, készítmények :: Termékcsalád: Keratonics - Szalonminőségű hajápoló család :: Termékcsalád: Hydracial - Bőrfiatalító készlet :: Termékcsalád: True Touch - dekorkozmetika:: Termékcsomagok, testápoló csomagok listája :: Termékek típusonkéntKiemelt, ajánlott termékek
Szabaduljon meg adósságaitólInterjú Paul Zane PILZER amerikai gazdaságkutatóvalPénzkereseti lehetőségKapcsolatfelvétel
BemutatkozásKapcsolatfelvétel, telefonA TiFi portál rendszerről
Közösségi oldalakMagyar névnapok listájaNeways termék archívumTudásbázis, fogalomtárIdézetek, mondásokA honlaprólVeszélyes alkotórészekHonlap térkép, tartalmi áttekintés, sitemapAdatvédelmi nyilatkozat, látogatási feltételekImpresszumSzerkesztés alattAjánlott szolgáltatások, partnerek ajánlataiGyerekeknek2012 maja naptár2012 napkitörés, 2012 nap kitörés2012 Nostredamus, 2012 Nosztradamusz2012 szupernova, 2012 supernova2012 világvége, világ vége, 2o12 világvégeApokalipszis, világvége
Orvos válaszolBelépés a fórumra
alkalmi munkaállás kínálinternetes munkainternetes otthoni munkainternetes pénzkereseti lehetőségmunka otthonotthoni munkapénzkereseti lehetőségtávmunka
  Hírlevél  |  Fórum  |  Honlap térkép  |  Kapcsolat  
 
 // www.TISZTAFRISS.hu / Extrák / Szerkesztés alatt / További gyártók, forgalmazók, hálózatok / keresd-magad-degeszre.net (KMD)


keresd-magad-degeszre.net (KMD)

A keresd-magad-degeszre.net oldal tartalma, igéretei:

 

 

Milyen érzés lenne, ha végre anyagilag teljesen függetlenül élhetnél? Egy olyan plusz jövedelemből, ami minden hónapban jár Neked, és fedezi az összes költségedet!


Gondolom azt már Te is észrevetted, hogy amíg dolgozol nincs időd pénzt keresni. Na de ki mondta, hogy a pénzt keresni kell?
A pénzt csinálni kell!

Két fiatal magyar vállalkozó egy forradalmian új rendszert hozott Neked létre azzal a céllal, hogy megtehesd végre azt, amit igazából szeretnél: szabadon élni, minden kötöttségtől, munkahelytől és anyagi problémától mentesen.

... azt gondolod, hogy ez csak keveseknek adatik meg? Tegyél most egy próbát!

Szeretnél végre nyugalomban és biztonságban élni úgy, hogy a "normális életért" nem kell folyton robotolnod, és másodállásra sincs semmi szükséged? Ennek a weboldalnak ugyanis az az egyetlen egy célja, hogy ezt a lehetőséget könnyedén megteremtse a számodra. Mert bár hihetetlenül hangzik (...és bármennyire is fogadod most ezt kétkedve), bizony ma valóban könnyű jól élni. Ugyanis van rá egy hihetetlenül könnyű módszerünk, amit most örömmel szeretnénk megosztani Veled.

Csinálj végre pénzt, Te is!

Mert ez az új rendszer mára futótűzként terjed az Interneten, és ennek köszönhető az is, hogy most itt vagy! Adj nekünk mindössze 2 percet, hogy megmutassuk: ebbe most Te is nagyon könnyedén belevághatsz. Mi már mindent előkészítettünk a számodra.

És ez garantáltan nem a szerencséden fog múlni, hanem csakis Rajtad!

Csak Rajtad!

 

Mindössze 2 percre van most szükségünk!


Tarts velünk és garantáljuk, hogy ez lesz életed egyik legszebb napja!

 

 

 
 

Az oldal jogi nyilatkozata (2012.02.02-es változat, összehasonlítás miatt):

 

A Keresd Magad Degeszre weboldal
jogi nyilatkozata


A http://keresd-magad-degeszre.net/ honlap (továbbiakban csak KMD Weboldal, vagy honlap) üzemeltetői garantálják, hogy a látogatók és felhasználók személyes és egyéb adatait bizalmasan, a hatályos magyar jogszabályokat maradéktalanul betartva kezelik, különös tekintettel az alábbiakra:

 • a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló
  1992. évi LXIII. törvény (továbbiakban: Avtv),
 • a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok
  kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvény,
 • a személyes adatok gépi feldolgozása során az egyének védelméről szóló
  1998. évi VI. törvény,
 • az elektronikus kereskedelmi, valamint az információs társadalommal
  összefüggő szolgáltatásokról szóló 2001. évi CVIII. törvény,
 • az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során,
  Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről
  szóló 1998. évi VI. törvény.


A KMD Weboldal üzemeltetői a regisztrált felhasználók adatait kizárólag a honlapon található információknak megfelelő felhasználói hálózat kiépítése, fenntartása és a felhasználóknak szánt MLM rendszerű lehetőségek megküldése érdekében igényli és tárolja. A felhasználókkal történő kapcsolattartás kizárólag e-mailben történik.

A honlapra regisztrált felhasználók tudomásul veszik és elfogadják az alábbiakban foglaltakat.

A KMD Weboldal egy ingyenes, meghívásos alapon működő, regisztrációhoz kötött, általános pénzügyi ismereteket és a honlap üzemeltetői által ajánlott, harmadik személyek által kínált MLM rendszerű lehetőségeket kínáló szolgáltatást nyújt a felhasználók részére. A KMD Weboldal nem tekinthető befektetési, pénzügyi vállalkozásnak vagy tanácsadásnak, a honlap üzemeltetői a honlap keretein belül nem folytatnak befektetési, pénzügyi, ügynöki vagy oktatási tevékenységet. Felhasználók a regisztrációt követően lehetőséget kapnak, hogy általános, bárhol ingyenesen hozzáférhető pénzügyi információkról, illetve MLM rendszerekről tájékozódhassanak, azonban a regisztráció nem keletkeztet kötelmi jogviszonyt a felhasználó és a honlap üzemeltetői között.

A KMD Weboldal üzemeltetői a honlap használatáért, vagy azzal összefüggő szolgáltatásokért, tevékenységekért ellenszolgáltatást nem kérnek a felhasználóktól, a szolgáltatások a felhasználók számára ingyenesek. A honlap üzemeltetői pénzeszközöket és értékpapírokat nem kezelnek. A honlap üzemeltetői a felhasználók részére különböző formátumú reklámfelület, reklámcsík (banner) használatát biztosítják térítésmentesen. A bannerek ingyenesen használhatók a felhasználók számára, azokon másnak a használatot korlátozó joga nem áll fenn.

A KMD Weboldal üzemeltetői nem továbbítják a felhasználók adatait harmadik személyek részére. A KMD Weboldalon online megadott adatokat kizárólag a http://keresd-magad-degeszre.net/ honlap munkatársai kezelik, az adatok feldolgozása és kezelése során harmadik jogi személy vagy adatfeldolgozó vállalkozás szolgáltatásait a honlap üzemeltetői nem veszik igénybe.

Az online regisztráció során a felhasználók általi adatszolgáltatás önkéntes és az adatkezelés céljának ismeretében történik. A regisztráció során személyes adatait megadó felhasználó az adatok honlap üzemeltetői részére történő elküldésével (a rendszer által a megadott e-mail-címre kiküldött linkre klikkeléssel) tudomásul veszi és elfogadja a honlapon felvázolt rendszer használatának szabályait.

A regisztrált felhasználók az általuk kiépített hálózatban nem láthatják más felhasználók e-mail címének pontos, egyedi nevet tartalmazó részét, kizárólag csak egy rövidítés és a levelezési szolgáltató megnevezése jelenik meg.

A KMD Weboldal üzemeltetői kötelezik magukat arra, hogy a rendelkezésére bocsátott adatokat kizárólag a felhasználók által jóváhagyott célból, a felhasználók hozzájárulásának megfelelően használják.

A megadott személyes és egyéb adatok kérésre bármikor módosíthatók, külön-külön és egyben is törölhetők, a kért szolgáltatások felfüggeszthetők és visszamondhatók.

A regisztrált felhasználók adatai törlésre kerülnek, amennyiben a felhasználó kezdeményezi az adatainak törlését egy linkre kattintva, illetve amennyiben a honlap üzemeltetői, az általuk nyújtott szolgáltatást meg kívánják szüntetni.

A regisztráció során a honlap üzemeltetői a következő személyes adatok megadását kérik:

 • e-mail-cím
 • Vezeték- és keresztnév
 • jelszó (kizárólag csak a Webiroda használatához)


A fenti adatokat kizárólag a felhasználó által előzetesen jóváhagyott célra veszik igénybe a honlap üzemeltetői, azokat előzetes írásbeli engedély nélkül (a törvényben előírt kivételektől eltekintve) harmadik fél részére semmilyen körülmények között nem adják át. Az Avtv. 24.§ alapján az adatvédelmi biztos bármikor jogosult beletekinteni a felhasználók által megadott és a honlap üzemeltetői által kezelt adatokba.

Az adatokat ellenőrzött, bank szintű titkosítással és védelemmel ellátott, megfelelő adatbiztonsággal rendelkező szervereken kerülnek tárolásra. A honlap üzemeltetői mindent megtesznek annak érdekében, hogy megvédjék az adatokat a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal, törlés vagy megsemmisítés, valamint a vétlen megsemmisülés és sérülés ellen. Az adatokat megadó regisztrált felhasználók a KMD Weboldal bizonyos elemeit csak és kizárólag email-címük és jelszó megadása után használhatják.

A felhasználó által, annak személyes adataira vonatkozó bármely felvilágosítás kérés, kérdés, kérés, panasz vagy tiltakozás megválaszolása írásban, a felhasználó által megadott e-mail-címre történik.

A KMD Weboldal üzemeltetői kizárólag elektronikus levélben tartják a felhasználókkal a kapcsolatot, a honlap által küldött oktató anyagok és MLM rendszerű lehetőségek a felhasználó e-mail címére kerülnek megküldésre.

A KMD Weboldal üzemeltetői fenntartják maguknak a jogot, hogy felhasználóitól és látogatóitól gyűjtött személyes adatnak nem minősülő statisztikai adatokat az irányadó jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően nyilvánosságra hozza.

A KMD Weboldal üzemeltetői fenntartják maguknak a jogot, és egyben kötelezettséget vállalnak arra, hogy a jelen Nyilatkozat tartalmát a mindenkor hatályos jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően egyoldalúan módosítsák. A nyilatkozat bármilyen kismértékű változásáról a honlap üzemeltetői a felhasználókat előzetesen értesítik.

 

2011. Budapest - Minden jog fenntartva.

A KMD Weboldal alapítói

 
Felhasználási feltételek: (2012.02.02-es változat)

A Keresd Magad Degeszre weboldal
Általános Felhasználási Feltételei


Mint a http://keresd-magad-degeszre.net/ honlap (továbbiakban csak KMD Weboldal, vagy honlap) felhasználója tudomásul veszem, hogy a honlap üzemeltetői garantálják, hogy a látogatók és felhasználók személyes és egyéb adatait bizalmasan, a hatályos magyar jogszabályokat maradéktalanul betartva kezelik, különös tekintettel az alábbiakra:

 • a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló
  1992. évi LXIII. törvény (továbbiakban: Avtv),
 • a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok
  kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvény,
 • a személyes adatok gépi feldolgozása során az egyének védelméről szóló
  1998. évi VI. törvény,
 • az elektronikus kereskedelmi, valamint az információs társadalommal
  összefüggő szolgáltatásokról szóló 2001. évi CVIII. törvény,
 • az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során,
  Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről
  szóló 1998. évi VI. törvény.


Tudomásul veszem, hogy a KMD Weboldal üzemeltetői a regisztrált felhasználók adatait kizárólag a honlapon található információknak megfelelő felhasználói hálózat kiépítése, fenntartása és a felhasználóknak szánt MLM rendszerű lehetőségek megküldése érdekében igényli és tárolja. A felhasználókkal történő kapcsolattartás kizárólag e-mailben történik.

Kifejezetten tudomással bírok arról, hogy a KMD Weboldal egy ingyenes, meghívásos alapon működő, regisztrációhoz kötött, általános és közcélú pénzügyi ismereteket és ahhoz kapcsolódóan, a KMD Weboldal üzemeltetői által összegyűjtött, harmadik személyek által kínált MLM rendszerű lehetőségeket tartalmazó honlap.

Tudomásul veszem, hogy a KMD Weboldal illetve annak üzemeltetője nem tekinthető befektetési vállalkozásnak vagy befektetési tanácsadásnak, a KMD Weboldal üzemeltetői a honlap keretein belül nem folytatnak befektetési, pénzügyi ügynöki vagy oktatási tevékenységet. Felhasználók a regisztrációt követően lehetőséget kapnak, hogy általános, bárhol ingyenesen hozzáférhető pénzügyi információkról, illetve befektetésékről tájékozódhassanak, azonban a regisztráció nem keletkeztet kötelmi jogviszonyt a felhasználó és a honlap üzemeltetői között.

Elfogadom, hogy a honlap üzemeltetői a honlap használatáért, vagy azzal összefüggő szolgáltatásokért, tevékenységekért ellenszolgáltatást nem kérnek a felhasználóktól, azaz a szolgáltatások a felhasználók számára ingyenesek. A honlap üzemeltetői nem vesznek át, nem kezelnek pénzeszközöket, befektetéseket és értékpapírokat. A honlap üzemeltetői a felhasználók illetve a partnerek részére egyebek mellett különböző formátumú reklámfelület, reklámcsík (banner) használatát biztosítják térítésmentesen. A bannerek ingyenesen használhatók a felhasználók számára, azokon másnak a használatot korlátozó joga nem áll fenn.

Tudomásul veszem, hogy a honlap harmadik személyek által kínált MLM rendszereket mutat be a felhasználók részére. Elfogadom, hogy a honlap használata során a felhasználók nem kötelesek a harmadik személyek által felajánlott MLM rendszerű lehetőségekkel élni, a felhasználó szabadon dönthet, hogy az adott MLM rendszerű lehetőséget igénybe veszi vagy sem.

A felhasználó által szabadon választott MLM rendszer esetén kötelmi viszony nem jön létre a felhasználó és a KMD Weboldal üzemeltetői között. Tudomással bírok arról, hogy a honlap nem kínál MLM (multi-level marketing) rendszerű bizonytalan pénzkereseti lehetőséget, illetve nem valósítja meg a büntető törvénykönyvről szóló 1978. évi IV. törvény 299/C.§ szerinti piramisjáték szervezése törvényi tényállási elemeit.

Elfogadom, hogy a KMD Weboldal az MLM rendszerekkel kapcsolatos információkat szövegbe ágyazott hivatkozásokkal (link) együtt küldi meg a felhasználók részére. A linkeken található információkért és az adatok valóságtartalmáért a KMD Weboldal üzemeltetői felelősséget nem vállalnak.

A honlap üzemeltetői törekszenek arra, hogy csak olyan honlapokra mutató hivatkozásokat tüntessenek fel, amely honlapok szolgáltatói a hatályos adatvédelmi jogszabályokat maradéktalanul betartják. A KMD Weboldal üzemeltetői kérik a felhasználókat, hogy amennyiben más szolgáltató által üzemeltetett honlap szolgáltatásait veszik igénybe, úgy olvassák el a választott oldalra vonatkozó felhasználási feltételeket és adatvédelmi nyilatkozatot.

Kifejezetten tudomásul veszem, hogy a honlap üzemeltetői a harmadik személyek által ajánlott ajánlatokért, befektetésekért, azok jövedelmezőségéért, hozamáért felelősséget nem vállalnak, továbbá nem felelnek a befektetést kínálók és a befektetők magatartásából és mulasztásából eredő károkért. Ugyanakkor a KMD Weboldal üzemeltetői törekszenek arra, hogy az általuk ajánlott befektetési lehetőségek a gazdasági életben általánosan elfogadott kockázatokon felül további kockázatot ne rejtsenek magukban. 

Elfogadom, hogy a honlap üzemeltetői nem továbbítják a felhasználók adatait harmadik személyek részére. A KMD Weboldal elektronikusan, online megadott adatokat kizárólag a http://keresd-magad-degeszre.net/ honlap munkatársai kezelik, az adatok feldolgozása és kezelése során adatfeldolgozó vállalkozás szolgáltatásait a honlap üzemeltetői nem veszik igénybe.

Az online regisztráció során a felhasználók általi adatszolgáltatás önkéntes és az adatkezelés céljának ismeretében történik. A regisztráció során személyes adatait megadó felhasználó az adatok honlap üzemeltetői részére történő elküldésével (a rendszer által a megadott e-mail-címre kiküldött linkre klikkeléssel) tudomásul veszi és elfogadja a honlapon felvázolt rendszer használatának szabályait.

A regisztrált felhasználók az általuk kiépített hálózatban nem láthatják más felhasználók e-mail címének pontos, egyedi nevet tartalmazó részét, kizárólag csak egy rövidítés és a levelezési szolgáltató megnevezése jelenik meg.

A KMD Weboldal üzemeltetői kötelezik magukat arra, hogy a rendelkezésére bocsátott adatokat kizárólag a felhasználók által jóváhagyott célból, a felhasználók hozzájárulásának megfelelően használják.

A megadott személyes és egyéb adatok bármikor módosíthatók, külön-külön és egyben is törölhetők, a kért szolgáltatások felfüggeszthetők és visszamondhatók.

A regisztrált felhasználók adatai törlésre kerülnek, amennyiben a felhasználó kezdeményezi az adatainak törlését, illetve amennyiben a honlap üzemeltetői, az általuk nyújtott szolgáltatást meg kívánják szüntetni.

A regisztráció során a honlap üzemeltetői a következő személyes adatok megadását kérik:

 • e-mail-cím
 • Vezeték- és keresztnév
 • jelszó (csak a Webirodához)


Elfogadom, hogy a honlap üzemeltetői fenti adatokat kizárólag a felhasználó által előzetesen jóváhagyott célra veszik igénybe a honlap üzemeltetői, azokat előzetes írásbeli engedély nélkül (a törvényben előírt kivételektől eltekintve) harmadik fél részére semmilyen körülmények között nem adják át. Az Avtv. 24.§ alapján az adatvédelmi biztos bármikor jogosult az adatok betekintésére a felhasználók által megadott és a honlap üzemeltetői által kezelt adatokba.

Az adatokat ellenőrzött, megfelelő adatbiztonsággal rendelkező szervereken kerülnek tárolásra. A honlap üzemeltetői mindent megtesznek annak érdekében, hogy megvédjék az adatokat a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal, törlés vagy megsemmisítés, valamint a vétlen megsemmisülés és sérülés ellen. Az adatokat megadó regisztrált felhasználók az oldalt kizárólag felhasználónév és jelszó megadása után használhatják.

A felhasználó által, annak személyes adataira vonatkozó bármely felvilágosítás kérés, kérdés, kérés, panasz vagy tiltakozás megválaszolása írásban, a felhasználó által megadott e-mail-címre történik.

Felhasználók tudomásul veszik, hogy amennyiben a rendszert nem rendeltetésszerűen használják, a KMD Weboldal üzemeltetői jogosultak a Felhasználó számára nyújtott szolgáltatások felfüggesztésére vagy törlésére.

A felhasználók kötelezik magukat arra, hogy az adatbázisba kizárólag saját adataikat rögzítik, valamint hogy azok a valóságnak megfelelnek.

A KMD Weboldal üzemeltetői kizárólag elektronikus levélben tartják a felhasználókkal a kapcsolatot, a honlap által küldött oktató anyagok és MLM rendszerű lehetőségek a felhasználó e-mail címére kerülnek megküldésre.

A KMD Weboldal üzemeltetői fenntartják maguknak a jogot, hogy felhasználóitól és látogatóitól gyűjtött személyes adatnak nem minősülő statisztikai adatokat az irányadó jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően nyilvánosságra hozza.

A KMD Weboldal üzemeltetői fenntartják maguknak a jogot, és egyben kötelezettséget vállalnak arra, hogy a jelen Nyilatkozat tartalmát a mindenkor hatályos jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően egyoldalúan módosítsák. A nyilatkozat bármilyen kismértékű változásáról a honlap üzemeltetői a felhasználókat előzetesen értesítik.

Fenti felhasználási feltételeket regisztrációmmal teljes terjedelmében megismertem, tudomásul veszem és elfogadom.
Szöveges információk a hivatalos prezentációból:

 ÉPÍTSÜK FEL KÖZÖSEN A VILÁG LEGNAGYOBB,
160 MILLIÓ FŐS ONLINE HÁLÓZATÁT!
Kik vagyunk?
•Mindketten több mint 10 évevállalkozók vagyunk
•Elkötelezett hívei az emberi értékeknek és a család intézményének
•Legfőbb célunk, hogy a KMD segítségével felhasználóinknak sokkal jobb és gazdagabb életkörülményeket biztosítsunk
Rácz Levente
Kik vagyunk?
Elek Tamás
•Mindketten több mint 10 évevállalkozók vagyunk
•Elkötelezett hívei az emberi értékeknek és a család intézményének
•Legfőbb célunk, hogy a KMD segítségével felhasználóinknak sokkal jobb és gazdagabb életkörülményeket biztosítsunk
Mi a KMD?
•Egy 6 részből álló ingyenes és közérthetősorozata passzív jövedelemről
•Megismerteti Veled a gondolkodásmódot,a hálózatépítést, az MLM-ekműködését
•Belső vírusmarketing rendszerével teljeseningyen és kockázatmentesen segít Nekedfelépíteni egy saját hálózatot
•Hálózatépítés és MLM-programokközvetlenül a számítógépeden keresztül
A KMD víziója (1)
•Maximum 2 éven belül a világ legnagyobbés legerősebb online hálózata
•A KMDképes kell legyen szinte bármilyenMLM-bengyorsan és hatékonyan építkezni
•Tagjai évente 15 országban minimum3.2 milliárd USD*forgalmat generálnak
•Tagjai minimum 30%-al növeljékévről évre saját adózott bevételeiket* A teljes taglétszám 20%-nál minimum 100 USD éves befektetést feltételezve.
A KMD víziója (2)
•Hálózatának köszönhetően családokezreinek nyújtson pénzügyi stabilitást
•Alapítványain keresztül karitatívés társadalmi célokatszolgáljon
•Magyar és külföldi vállalkozásokszázainak nyújtson tudást és tőkét
•Támogassa a zöld projekteket
•Támogassa az innovatív ötleteket,a nagyszerű találmányokat
A kezdet és a ma
•Egy innovatív ötletnek indult a hálózatépítés automatizálására
•Elsődleges cél az MLM alapú értékesítésirendszerek és programok bemutatása
•Kezdetben mindössze 400 fő
•Ma 86.563 regisztrált olvasó*
•A hálózat 98,7%-a aktív
•Facebook: 23.076 követő** 2012. január 31-i adatoknak megfelelően
Online marketing és stratégia
•15 évnyi online marketing tapasztalat segítia KMD gyors terjeszkedését
•Közösségi hálózat és vírusmarketing megoldásokaz automatizált hálózatépítésre
•A facebook-on44.800 embert érünk el,és 2.767-en beszélnekrólunk *
•19 országbólolvassák a KMD-t*
•73.800 egyedi link mutat a weboldalra *
•Tagjaink 56%-a nő és 44%-a férfi* 2012. január 31-i adatoknak megfelelően
A KMD belső webirodája
•Saját hálózatod
•Közvetlen meghívás
•Részletes statisztikák
•Eseménynaptár
•Online Chat
•Minta levelek, bannerek
•Névjegykártya
•KMD prezentáció
•Tudásbázis
A következő 3-6 hónap tervei
•Stabilizálni Magyarországonés Közép Európában a KMD helyzetét
•3-5 MLM program indítása
•Online és offline konferenciák
•A legnagyobbeurópai hálózat
•Külföldi piacnyitások 5-8 országban
•Divíziók és franchise irodákműködtetése Európa számos pontján* 2012. január 31-i adatoknak megfelelően
Köszönjük a figyelmed!
Elek Tamás
Rácz Levente

 

 

 Formátumok


A dokumentum megtekinthető az alábbi formátumokban is:
- Microsoft Word Document formátum: http://tisztafriss.hu/d632-keresd-magad-degeszre-net-KMD-.doc

PartnerekUgrás az oldal tetejéreUgrás az oldal tetejére  |  WWW.TISZTAFRISS.HU címlap   |  Honlap térkép

Magazin  |  Neways  |  Veszélyes alkotórészek   |  Termékek  |  Üzleti lehetőség
Áruház  |  Extrák  |  Sajtószoba  |  Kapcsolat  |  Álláslehetőség  |  Hírlevél

Adatvédelmi nyilatkozat  |  A TISZTAFRISS.HU honlap látogatása a feltételek elfogadását jelenti
Copyright © 2007-2023 WWW.MAXELINE.HU Kft.