StarLife webáruház, RAKTÁRRÓL gyors, online termék rendelésTestápolásHajápolásKozmetikai termékekSzájápolásTáplálék-kiegészítőTermékkatalógus
OrGano Gold - Black Coffee - fekete kávéOrGano Gold - Gourmet Cafe Mocha - desszert kávéOrGano Gold - Gourmet Cafe Supreme - a férfias kávé ginzeng tartalommalOrGano Gold - Gourmet Hot Chocolate - forró csokiOrGano Gold - Gourmet Latte - tejeskávéOrGano Gold - Organic Green Tea - zöld teaOrGano Gold csatlakozásOrGano Gold termékek rendelése
A Neways rövid történeteGolden Gate CapitalHogyan működik? (Neways marketing terv)Neways: további információkNeways 4 pillérEgészséges otthonEgészséges környezetEgészséges lelkiismeretEgészséges pénzügyek
HírekNeways hírekCikkek, leírásokVeszélyes alkotóelemek - hírekVideók, hanganyagokKönyvajánlóTAOA Titok - The SecretTudásbázisHírlevélEnglish content - Angol tartalom
EnergiaitalVitaminok, ásványi anyagok – Táplálék kiegészítőkTermékcsaládok - Károsanyagmentes termékekBiztonságos összetevők listája :: Termékcsalád: Fitt & Vital - Sporolóknak :: Termékcsalád: Súlykontroll - Testsúly csökkenés, fogyás :: Termékcsalád: Alakformálás - Karcsú test, feszes bőr :: Termékcsalád: Bőrápolás - Tisztítás, regenerálás, hidratálás :: Termékcsalád: Testápolás - Tisztálkodó szerek, készítmények :: Termékcsalád: Keratonics - Szalonminőségű hajápoló család :: Termékcsalád: Hydracial - Bőrfiatalító készlet :: Termékcsalád: True Touch - dekorkozmetika:: Termékcsomagok, testápoló csomagok listája :: Termékek típusonkéntKiemelt, ajánlott termékek
Szabaduljon meg adósságaitólInterjú Paul Zane PILZER amerikai gazdaságkutatóvalPénzkereseti lehetőségKapcsolatfelvétel
BemutatkozásKapcsolatfelvétel, telefonA TiFi portál rendszerről
Közösségi oldalakMagyar névnapok listájaNeways termék archívumTudásbázis, fogalomtárIdézetek, mondásokA honlaprólVeszélyes alkotórészekHonlap térkép, tartalmi áttekintés, sitemapAdatvédelmi nyilatkozat, látogatási feltételekImpresszumSzerkesztés alattAjánlott szolgáltatások, partnerek ajánlataiGyerekeknek2012 maja naptár2012 napkitörés, 2012 nap kitörés2012 Nostredamus, 2012 Nosztradamusz2012 szupernova, 2012 supernova2012 világvége, világ vége, 2o12 világvégeApokalipszis, világvége
Orvos válaszolBelépés a fórumra
alkalmi munkaállás kínálinternetes munkainternetes otthoni munkainternetes pénzkereseti lehetőségmunka otthonotthoni munkapénzkereseti lehetőségtávmunka
  Hírlevél  |  Fórum  |  Honlap térkép  |  Kapcsolat  
 
 // www.TISZTAFRISS.hu / NEWAYS / Egészséges lelkiismeret

NEWAYS

A Neways rövid története

A Neways története több, mint 20 éve kezdődött, amikor az alapítók rájöttek, hogy sok tisztálkodási, testápolási termék számtalan potenciálisan káros összetevőt tartalmaz.
Elhatározták, hogy megalkotnak olyan alternatív ápolási termékeket, melyek mentesek minden kérdéses összetevőtől.

Tovább »

Golden Gate Capital

A Golden Gate Capital a Neways International tulajdonosa. Tovább »

Hogyan működik? (Neways marketing terv)

"A legjobb network marketing terv" - MLM INSIDER Magazine Tovább »

Egészséges otthon

A Neways termékei egészséget visznek otthonába, úgy a világszínvonalú táplálékkiegészítők, mint a veszélyes összetevőket tudatosan kerülő kozmetikai- és tisztítószerek esetén. Tovább »

Egészséges környezet

A Neways termékei megtervezésekor, kikísérletezésekor és gyártásakor a legmesszebbmenőkig figyelmet fordít környezetünk védelmére, gyermekeink jövőjére. Számos nemzetközi védjeggyel rendelkezik a Neways ezzel kapcsolatban. Tovább »

Egészséges lelkiismeret

Eddig a Neways és tagjai több mint 4,5 millió amerikai dollárt adományozott jótékony célra pénzben és termékekben. Tovább »

Egészséges pénzügyek

Az Egészséges Otthon egyben Adósságoktól Mentes Otthon is.

Itt az esély, hogy megváltoztassa saját és mások életét.

Tovább »


Egészséges lelkiismeretEddig a Neways és tagjai több mint 4,5 millió amerikai dollárt adományozott jótékony célra pénzben és termékekben.

Csatlakozzon a Neways küzdelméhez, a legkiszolgáltatottabbak érdekében, állítsuk meg a gyermekprostitúció terjedését és a gyermekrabszolgaság borzalmát.

Részletesen:

Mi odafigyelünk mások jólétére is. A Neways minden termékeire kifizetett dollár egy részét jótékonysági célra, segítő programokra, valamint helyi és globális szervezetekre fordítja, többek között:

  • Empower Program
  • Globus Relief Fund
  • Hearts Full of Hope
  • Vöröskereszt

A Neways New Zealand helyi jótékonysági és közösségi szervezeteket is támogat. Hiszünk benne, hogy mindenki számít és feltett szándékunk, hogy „visszaadjunk" valamit azoknak, akiknek szerte a világon nagyobb szükségük van erre.
Eddig a Neways és tagjai több mint 4,5 millió amerikai dollárt adományozott jótékony célra pénzben és termékekben.
„Tudunk változtatni a Neways Egészséges Otthon kezdeményezésen keresztül. Több embert is elérhetünk. Ha mindenki velünk van, együtt megváltoztathatjuk a világot."
Ezen pillérek továbbgyűrűző hatása jelentős humanitárius hatást gyakorolhat mások életére is.

Mi van a gyermekeinkkel?

Amikor ki vannak téve mérgező vegyi anyagoknak, még kis dózisok is hatással lehetnek a gyermekek testi fejlődésére, sebezhetővé téve őket az allergiákkal, gyakori fertőzésekkel, megfázással és viselkedési zavarokkal szemben.
Neways a gyermeke biztonságáért!

„Elveszünk minden tápanyagot a Földtől. Mérgező hulladékkal töltjük fel belső és külső lakókörnyezetünket - alapjában véve MEGÖLJÜK A FÖLDET. Fel kellene ébresztenünk magunkban egyfajta SZOCIÁLIS LELKIISMERETET azzal kapcsolatban, amit teszünk."
Dr. Ross Walker

"A világ polgáraként kötelességünk megtenni mindent, amit tudunk, hogy javítsuk a magunk és mások életét."
Eric Larsen - Neways CEO

  • Az Empower Program stratégiai segítséget ad az USÁ-ban a gyermekeket érintő erőszak, depresszió és stressz elkerülésére, megelőzésére. Segít a szegénység elleni küzdelemben és a szenvedés enyhítésében a világon. A Neways ezt a programot eddig 4.5 millió dollárral segítette.
  • Globus Relief Fund egy karitatív szervezet, Salt Lake Cityben, Utah. Világszerte javítani kívánja az egészségügyi ellátást, az eszközöket, szabványokat, létesítményeket.
  • Hearts Full of Hope A Neways minden Durian Fusion eladása után segíti Délkelet- Ázsiában a gyermekek életkörülményeit, küzd a gyerek és leánykereskedelem ellen.


A Vöröskereszt Mozgalom

1859. Solferino. A háború áldozatainak megkülönböztetés nélküli, intézményes nemzetközi védelme a XIX. század második felében vált megvalósítható és mozgósító programmá. A történelmileg szükségszerű lépést az 1859-ben lezajlott Solferinói csata ösztönözte. Az ütközet, amely az osztrák és az egyesített francia-szárd haderők között zajlott, óriási áldozatokat követelt. Henry Dunant svájci üzletember a csatatéren látva a negyvenezer halottat és sebesültet, megrendülten kereste a segítségnyújtás lehetőségét. A szomszédos falu lakosaiból önkéntes segélycsapatokat szervezett, amelyek nemzetiségre való tekintet nélkül vettek részt az ápolásban, segítségnyújtásban. E megrendítő élmény késztette Henry Dunant-t arra, hogy javaslatot fogalmazzon meg a háborúk áldozatainak védelmére és kezdeményezze egy segélyszervezet létrehozását.
Így indult - 150 éve - egy eszme, melynek hatására megalakult a humanitárius mozgalom, a Vöröskereszt (1863.).
A vörös kereszt (a svájci állampolgárságú kezdeményezők a svájci zászló - piros alapon fehér kereszt - inverzét - fehér alapon vörös keresztet - javasolták a megalakuló mozgalom jelképének.
Ezek után a különböző országokban sorra alakultak a nemzeti társaságok, amelyek a humanitárius eszmét és a jelképet elfogadva célul tűzték a segítségnyújtást, kezdetben elsősorban a háborúk sérültjeinek.
A nemzeti társaságok tevékenységének összehangolása érdekében szükségessé vált egy koordináló szervezet létrehozása, így - 90 évvel ezelőtt - 1919-ben megalakult a Vöröskereszt - Vörösfélhold Társaságok Ligája (ma Föderáció; IFRC).
Tekintettel arra, hogy a mozgalom kiterjedt az iszlám országokra is, így a jelkép kiegészült a vörös félholddal.
A Föderáció székhelye a semleges Svájcban, Genfben van, de szerte a világon regionális képviselettel rendelkezik - Budapesten is - a ma már 186 országban működő Vöröskereszt, Vörösfélhold szervezetek munkájának segítésére.
Ugyancsak genfi székhellyel működik a Vöröskereszt Nemzetközi Bizottsága (ICRC), amely a svájci semlegesség alapján közvetítő a konfliktusokban és felügyeli a humanitárius jogok betartását (hadifoglyok, sebesültek, letartóztatottak, polgári lakosság, kulturális és egészségügyi intézmények védelme).
A Vöröskereszt Nemzetközi Bizottsága kezdeményezésére jött létre - 1949-ben - "A háború áldozatainak védelmét szolgáló genfi egyezmények és kiegészítő jegyzőkönyvek".
A Genfi Egyezményeket a részes országok kormányai, parlamentjei ratifikálták, így ma ez a humanitárius jog alapja.
Ugyancsak az ICRC felügyeli, hogy a nemzeti társaságok tevékenységében a Mozgalom hét alapelve (emberiesség, pártatlanság, semlegesség, függetlenség, önkéntesség, egység, egyetemesség) érvényesüljön

 Formátumok


A dokumentum megtekinthető az alábbi formátumokban is:
- Microsoft Word Document formátum: http://tisztafriss.hu/d561-Egszsges-lelkiismeret.doc

PartnerekUgrás az oldal tetejéreUgrás az oldal tetejére  |  WWW.TISZTAFRISS.HU címlap   |  Honlap térkép

Magazin  |  Neways  |  Veszélyes alkotórészek   |  Termékek  |  Üzleti lehetőség
Áruház  |  Extrák  |  Sajtószoba  |  Kapcsolat  |  Álláslehetőség  |  Hírlevél

Adatvédelmi nyilatkozat  |  A TISZTAFRISS.HU honlap látogatása a feltételek elfogadását jelenti
Copyright © 2007-2024 WWW.MAXELINE.HU Kft.