StarLife webáruház, RAKTÁRRÓL gyors, online termék rendelésTestápolásHajápolásKozmetikai termékekSzájápolásTáplálék-kiegészítőTermékkatalógus
OrGano Gold - Black Coffee - fekete kávéOrGano Gold - Gourmet Cafe Mocha - desszert kávéOrGano Gold - Gourmet Cafe Supreme - a férfias kávé ginzeng tartalommalOrGano Gold - Gourmet Hot Chocolate - forró csokiOrGano Gold - Gourmet Latte - tejeskávéOrGano Gold - Organic Green Tea - zöld teaOrGano Gold csatlakozásOrGano Gold termékek rendelése
A Neways rövid történeteGolden Gate CapitalHogyan működik? (Neways marketing terv)Neways: további információkNeways 4 pillérEgészséges otthonEgészséges környezetEgészséges lelkiismeretEgészséges pénzügyek
HírekNeways hírekCikkek, leírásokVeszélyes alkotóelemek - hírekVideók, hanganyagokKönyvajánlóTAOA Titok - The SecretTudásbázisHírlevélEnglish content - Angol tartalom
EnergiaitalVitaminok, ásványi anyagok – Táplálék kiegészítőkTermékcsaládok - Károsanyagmentes termékekBiztonságos összetevők listája :: Termékcsalád: Fitt & Vital - Sporolóknak :: Termékcsalád: Súlykontroll - Testsúly csökkenés, fogyás :: Termékcsalád: Alakformálás - Karcsú test, feszes bőr :: Termékcsalád: Bőrápolás - Tisztítás, regenerálás, hidratálás :: Termékcsalád: Testápolás - Tisztálkodó szerek, készítmények :: Termékcsalád: Keratonics - Szalonminőségű hajápoló család :: Termékcsalád: Hydracial - Bőrfiatalító készlet :: Termékcsalád: True Touch - dekorkozmetika:: Termékcsomagok, testápoló csomagok listája :: Termékek típusonkéntKiemelt, ajánlott termékek
Szabaduljon meg adósságaitólInterjú Paul Zane PILZER amerikai gazdaságkutatóvalPénzkereseti lehetőségKapcsolatfelvétel
BemutatkozásKapcsolatfelvétel, telefonA TiFi portál rendszerről
Közösségi oldalakMagyar névnapok listájaNeways termék archívumTudásbázis, fogalomtárIdézetek, mondásokA honlaprólVeszélyes alkotórészekHonlap térkép, tartalmi áttekintés, sitemapAdatvédelmi nyilatkozat, látogatási feltételekImpresszumSzerkesztés alattAjánlott szolgáltatások, partnerek ajánlataiGyerekeknek2012 maja naptár2012 napkitörés, 2012 nap kitörés2012 Nostredamus, 2012 Nosztradamusz2012 szupernova, 2012 supernova2012 világvége, világ vége, 2o12 világvégeApokalipszis, világvége
Orvos válaszolBelépés a fórumra
alkalmi munkaállás kínálinternetes munkainternetes otthoni munkainternetes pénzkereseti lehetőségmunka otthonotthoni munkapénzkereseti lehetőségtávmunka
  Hírlevél  |  Fórum  |  Honlap térkép  |  Kapcsolat  
 
 // www.TISZTAFRISS.hu / Termékek / Vitaminok, ásványi anyagok – Táplálék kiegészítők / A Világ Rák Nélkül Mozgalom ajánlása / Vitamin B-17 anyagcsere-terápia kézikönyvből részlet


Vitamin B-17 anyagcsere-terápia kézikönyvből részlet

fordítás angol nyelvről

Kiadta a Worldwithoutcancer Organisation UK.
( A Világ Rák Nélkül alapítvány, Egyesült Királyság )

Kérdéseivel forduljon a kiadóhoz :

Worldwithoutcancer.org.uk

PO Box 2038
Leight-on-SEa
SS9 2TB

Első kiadás : 2001. június

Minden jog fenntartva.

Ez a könyv kizárólag tájékoztatási célra ingyenesen letölthető az internetről.

részletek a 42. old.
Kiadta a Worldwithoutcancer Organisation UK.
A Világ Rák Nélkül Alapítvány, Egyesült Királyság
Járulékos étrend kiegészítők, melyeket szokásosan nem írnak elő, azonban ajánlottak.


Maximol - Neways International


A rák és egyéb degenerativ betegségek nagymértékű elterjedése elsősorban a nyugati emberek mindennapi étrendjéből származó vitamin-, és ásványi anyag-hiányra, valamint a környezeti és kémiai mérgek hatására vezethető vissza. Egy mostanában lefolytatott amerikai tanulmány bebizonyította, hogy 1300 önkéntes között, akik 4 éven keresztül naponta szedték az étrend kiegészítőket, 50 %-al csökkent a rákos betegek halálozási aránya, továbbá 37 %-kal csökkent az új rákos betegségek kialakulásának aránya, különösen a tüdőrák, a bél és a prosztatarák vonatkozásában.

Az ásványi kiegészítők hatásosabbak ionizált folyadék szuszpenzió formájában, melyet fulvic sav erősít, így a testbe 98 %-os beépülésük várható, szemben a megszokott 48 %-os aránnyal, illetve fémásványok vonatkozásában 10-12 %-os aránnyal. A testünk nyersanyagként használja az ásványi anyagokat. A test nem tudja előállítani ezeket, ebből következően jelen kell lenniük azokban az ételekben és italokban, amelyeket fogyasztunk. Sajnálatos módon, mint már említettük, a szokásos étrendünk nagyon szegény ásványi anyagokban, és ez több, mint 150 súlyos táplálkozási betegséget idézhet elő, melyek egyre növekvő mértékben sújtják társadalmunkat.

Hogy ezzel a valóságos fenyegetéssel szembe nézzünk, az ásványi anyag -, és vitamin kiegészítők, melyek messze nemcsak egészségügyi hóbortnak minősülnek, alapvetőek mindenki számára és irodalmian szólva az élet és a halál közötti különbséget jelentik, különösen a rákbetegek esetében. Hogy megküzdjünk ezzel a fenyegetéssel, a Neways létrehozta a Maximol Solutions terméket, mely. valószínűleg a világ legjobb folyékony táplálék kiegészítője 67 alapvető és nyomelemet, 17 vitamint, 21 aminosavat, 3 enzimet, továbbá acidophilus lactobacilust tartalmaz. Hogy mindezen összetevők nagyobb beépülése legyen elérhető, a Maximol természetes kelator, szerves fulvic sav.formájában van megalkotva. Ez biztosítja a növények és az állatok szöveteibe is az ásványi anyagok és tápanyagok beépülését. A fulvic sav segíti az ásványi anyagok és tápanyagoknak szállítását és beépülését az élő sejtekbe. Ez részben az alacsony molekulatömegének, az elektronikus töltésének és biotranszportáló képességének köszönhető. A fulvic sav segíti a sejtekben történő anyagcserét illetve a sejteknek ásványi anyagokkal és egyéb tápanyagokkal történő ellátását. A fulvic sav hatásos nagyszámú méreganyag közömbösítésében a nehézfémtől és a rádioaktív hulladékoktól a petrokémiai anyagokig.

Mielőtt az ásványi anyagokat hasznosítani lehetne, át kell alakítani a megszokott mikro-kolloid formába. Ezért, a nagyobb bioelérhetőség, beépíthetőség érdekében a Neways egy természetes alapanyagú fulvic sav mikro-kolloid oldat formájában alkotta meg a terméket. Ebben a formában a Maximol a könnyen beépülő ásványi anyagok magasabb százalékot biztosítja, mint a nem ionizált oldatban lévő ásványi anyagok, melyek gyakran túl nagyok ahhoz, hogy beépülhessenek a sejtekbe.

Revenol - Neways International


Tudósok azt mondják, hogy az A-vitamin, C-vitamin, E-vitamin, valamint a betakarotin, és más antioxidáns bioflavonoidok nagyon lényegesek a jó egészségünk fenntartása érdekében. Az antioxidánsok a C vitamintól 20 –szor, az E- vitamintól 50-szer hatásosabbak. A Revenol az antioxidánsok széles spektrumát tartalmazza. A Revenol a tengeri fenyőkéregből kivont antioxidánst, valamint a szőlőmag-kivonatból származó antioxidánst tartalmaz, melyeknek 95 %-os a koncentrációja és a beépülési képessége. Tartalmaz továbbá curcuminoidot, amely a természet leghatásosabb és legagresszívabb antioxidánsa, mely kb. 150-szer hatásosabb mint az E-vitamin, kb. 60-szor hatásosabb mint a C-vitamin és 3-szor hatásosabb mint a tengerifenyőkéreg ill. szőlőmagkivonatból származó antioxidáns.

A Revenol tartalmaz továbbá ginkgo bilobát az agy és a keringési rendszer erősítésére, alfa és betacarotint a teljesítőképesség növelésére. C-vitamin – kötött formájú C vitamin - növeli a hatékonyságát és a testben való megmaradásának képességét 3 napra meghosszabbítja. Tartalmaz továbbá természetes E vitamint a jobb beépülés biztosítása és a hatékonyság növelése érdekében, valamint mikrogömböket, melyeknek köszönhetően a bélfalon 400 %-kal több alapanyag képes felszívódni és átszivárogni.

Minden Revenol tabletta 60 mg curcuminoidot, tengeri fenyőkérget, valamint szőlőmag kivonatot tartalmaz. Az orosz biokémikusok egy független kutatást végeztek az antioxidánsokkal kapcsolatosan. Ennek eredményeként azt jelentették a WHO-nak, hogy a Revenol a világ leghatékonyabb antioxidánsának tekinthető.

Cascading Revenol - „vízesés-revenol”


A Neways kifejlesztette egy érdekes új változatát is a Revenolnak, melyet Cascading Revenolnak neveztek el. A szabadgyökök - a páratlan oxigénmolekulák, melyek éhesek, hogy egy újabb oxigén atommal találkozzanak- , pusztítják az egészséges sejteket és különösen veszélyesek a rákbetegek számára.
Az antioxidánsok, mint a C-vitamin, közömbösítik azt a kárt, amelyet a szabadgyökök okoznak. A probléma az, hogy miután beléptek a testbe, az antioxidáns molekulák többsége egyetlen szabad gyököt köt meg, ezután passzív állapotban marad, a továbbiakban semmi hatása nincsen. Járulékos probléma az, hogy amikor egy antioxidáns közömbösít egy szabadgyököt, a folyamat egy újabb járulékos szabadgyököt keletkeztet, amely egy kicsit különböző és kevésbé hatékony; ez egy újabb szabadgyököt keletkeztet és így tovább. A tipikus antioxidánsnak nincs képessége arra, hogy kiterjessze ezekre az új szabadgyökökre a tisztító hatását.

A Cascading Revenol azonban egy olyan összetétel, melyben ténylegesen újraképződnek a tisztító molekulák és így több szabadgyököt képesek megkötni. Így ahelyett, hogy minden egyes antioxidáns molekula csak egyetlen szabadgyököt pusztítana el, minden molekula képes arra, hogy megváltoztassa a szerkezetét, majd újra és újra megismételje ezt az eljárást.

Így minden egyes antioxidáns molekula értéke a többszörösére nő. A Cascading Revenol kivételes működése pusztító a szabadgyökökre, amelyek károsítják a rákbetegek egészségét. Ez a termék a B-17 terápia alapvető összetevője lehet.

A Cassie-tea - Neways International


A Cassie tea egy hagyományos egészség-recept, melyet azért alakítottak ki, hogy segítse a test erőfeszítését a kor előrehaladtával a testben elszaporodó mérgek közömbösítésére. A pulykarebarbara- gyökér erősíti a májat és a beleket, a birkasóska és a bojtorján gyökér segíti a test erőfeszítését, hogy karbantartsa a véráramot. A szilfa segíti az irritált nyálkahártya és légzőszervek megnyugtatását.

Ez a tea azonos a híres Essiac teával. René Caisse, a kanadai ápolónő rákbetegek ezreit kezelte 60 éven keresztül egy gyógynövény teával, amely népszerű volt az ojibway indiánok körében. 1937-ben a Királyi Ráktársaság Canadában tartott egy vizsgálatot az Essiac teával kapcsolatosan, és arra a következtetésre jutott, hogy ennek a készítménynek rákellenes hatása van. Tom Mower, a Neways elnöke megszerezte a Cassie teának azt a receptjét, melynek alapján Caisse nővér számára készítették a teát. A Cassie-tea tökéletes táplálék-kiegészítő azok számára, akik a B-17 metabolikus terápián esnek át.

Hawaiian Noni Juice - Neways International


A Morinda citrifolia gyümölcs juice-ja poliszaharidokban gazdag anyagot tartalmaz, melynek a legújabb kutatások szerint jelentős rákellenes hatása van. Ez a kutatás, melyet a Hawaii Egyetemen végeztek, érdekes új, és tudományosan igazolható bizonyítékot szolgáltatott arra, hogy a noni gyümölcsnek rákellenes hatása van. A Neways Authentic Hawaiian Noni terméke biztosítja a noni gyümölcs valamennyi egészségre kedvező hatását, továbbá a málna és a szeder kivonat hatását is, melyek szintén nagyon hatékony antioxidánsok.

Hashajtó ( Purge ) / Feelin’ Good - Neways International


A tudósok megállapították, hogy az emberek, különösen a rákos betegségben szenvedők, egy vagy több parazitának adnak szállást a testükben. Parazitáknak azokat nevezzük, amelyek hívatlanul bérlői a testünknek , de nem fizetnek bérleti díjat. Népességük egészen a mikroszkopikus mérettől a több láb hosszú galandférgekig terjed.
Mi szedjük fel ezeket a mindennapi tevékenységeink során, különösen, amikor nem megfelelően megfőzött, illetve szennyezett ételt fogyasztunk. A vérmétely pl. fertőzött víz fogyasztásával kerül a szervezetünkbe, majd megtelepszik a vesékben, belekben, a májban, a petéit itt helyezi el, és az emberi testből táplálkozik közel 20 éven keresztül. A borsóféreg lárvája nem megfelelően megfőzött sertéshúsban található, ez a belekből a véráramon keresztül a nyirokszervekhez kerül, végül eléri az izmokat. A fonalféreg lárvája a bőrön keresztül a talajból kerül a szervezetbe. A paraziták elpusztítása három lépéses programban lehetséges. Meg kell őket ölni, ki kell őket üríteni a szervezetből és egészséges táplálékokkal fel kell táplálni a szervezetet, hogy fenntartsuk az optimális egészségét.

A Neways kifejlesztette ezt a nagyon egészséges 3 lépéses programot a Purge, A Feelin’ Good és a Maximol Solution termékekkel, elvégezve a tisztítást, majd a szervezet parazita mentesen és – ami még fontosabb – jó erőben tartja, hogy megelőzze az újrafertőződést.

Az igazság a sebészetről és a biopsziáról.

Részlet Dr. Richardson és Griffin „Laetrile esettörténetek” című könyvéből. 47. oldal

Az egyik alapvető probléma a sebészettel kapcsolatosan az a tény, hogy bármilyen megvágása, megsértése a daganatnak, - akár biopszia keretében – általában azt eredményezi, hogy a rák a test más részeire szóródik. Hátborzongató az a tény, hogy ezt a legtöbb orvos nem említi meg a pácienseknek, amikor biopsziát javasolnak nekik. Az orvostanhallgatók és belgyógyászok Klinikai Onkológia című tankönyve szerint még a daganat masszírozása is kerülendő.

A könyv azt írja : A daganat masszírozása számottevően megnöveli a véráramban keringő rákos sejtek számát. A tapasztalati adatok azt támasztják alá, hogy a sebészeti beavatkozást követően csökken a szervezet természetes ellenálló képessége a rákos áttételekkel szemben. A tűvel végzett biopszia alkalmanként használatos, azonban a tűszúrás nyomvonalában gyakran olyan sejttelepek telepednek meg, amelyek a későbbiekben ismétlődő szóródások, áttételek forrásaiként szolgálnak. Az erősen rosszindulatú daganatoknak egy új műtéti területen keresztül történő metszéses biopsziája ellenjavallt, mivel fennáll a veszélye, hogy az új operációs területen keresztül szóródik a daganat.

A New Yorki Tudományos Akadémia évkönyvében Dr. Warren Cole egy olyan igazságról ír, amely közismert az orvosok körében, azonban szinte teljesen ismeretlen a közemberek előtt. A sebészeti tapasztalatokról beszélve ezt írja :

A betegeink közül tíz páciensnél sikertelenül kíséreltük meg sebészeti úton eltávolítani a daganatot. Minden sebész tudja, hogy ez az eljárás rendszerint a daganat rendkívüli növekedését váltja ki. Bár a monográfiánkban a daganatok spontán visszafejlődésével kapcsolatos leggyakoribb tényező az elsődleges ( eredeti ) daganat eltávolítása volt, ennek nem tulajdonítok nagy jelentőséget, olyannyira általános volt az, hogy az elsődleges daganat eltávolítását áttételek követték.
„ A rák spontán visszafejlődése : A szervezet anyagcseréjének diadala !”
A könyv 136.137.oldal

Neways International

A Neways kozmetikai szereknek és háztartási szereknek széles választékát kínálja, melyek mindegyike mentes a káros anyagoktól és a rákkeltőnek tekinthető anyagoktól. Ezek között kiemelkedő minőségű kozmetikumok, samponok, egy teljes fürdőszoba felszerelés-csomag, és sok naponta használatos termék található. A Neways ezen kívül a kiváló táplálék-kiegészítők széles választékát is kínálja, mint a Maximol ( Cascading ) Revenol, A Purge , a Hawaiian Noni és Cassi-Tea. A termékek részletes leírása és részletes információ elérhető az alábbi címen :

The Vitamin Service LTD
Tel : 01702 470 923, Fax : 01702 471 475 ( Nagy Britanniában )
Tel : +(44) 1702 470 923, Fax : +(44) 1702 471 475 ( Nagy Britannián kívül )

Forrás: Internet


 
Olvassa el a teljes kézikönyvet! (pdf)

 Formátumok


A dokumentum megtekinthető az alábbi formátumokban is:
- Microsoft Word Document formátum: http://tisztafriss.hu/d413-Vitamin-B-17-anyagcsere-terpia-kziknyvb-145-l-rszlet.doc

PartnerekUgrás az oldal tetejéreUgrás az oldal tetejére  |  WWW.TISZTAFRISS.HU címlap   |  Honlap térkép

Magazin  |  Neways  |  Veszélyes alkotórészek   |  Termékek  |  Üzleti lehetőség
Áruház  |  Extrák  |  Sajtószoba  |  Kapcsolat  |  Álláslehetőség  |  Hírlevél

Adatvédelmi nyilatkozat  |  A TISZTAFRISS.HU honlap látogatása a feltételek elfogadását jelenti
Copyright © 2007-2024 WWW.MAXELINE.HU Kft.